Over ons

Financieel adviseurs

De adviseurs bij Van der Velden Financieel Advies geven adviezen over verzekeringen, hypotheken en consumptief krediet. Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk. U bent onze opdrachtgever en niet de verzekeringsmaatschappij of banken.

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek!

Bij ons is de financieel adviseur Marijke van de Wouw. Zij geeft onder andere advies over hypotheken en verzekeringen. Zij zorgt ervoor dat u met alle vragen terecht kunt. Zelf zit zij al meer dan 10 jaar in het vak en is een trotse moeder van een dochter. Wat zij belangrijk vind is dat u goed wordt gehoord en u de antwoorden krijgt waar u naar op zoek bent.

Mocht u ons bellen dan kunt u zomaar Angelique Durand aan de lijn krijgen. Zij is de binnendienst medewerker en helpt u graag verder met vragen, om een afspraak in te plannen of om een schade te melden. Ook kan zij u adviseren over een particuliere schadeverzekering. Zij is getrouwd en na een carrière switch werkt zij nu 2 jaar met plezier bij Van der Velden Financieel Advies.

Graag zien we u snel een keer bij ons op kantoor voor een kennismakingsgesprek!